FANDOM


Çaji i malit pastrohet, lahet dhe hidhet në ujë të valuar. Mbulohet me kapak dhe si të marrë valë hiqet duke e lënë të mbuluar me kapak, që të mos i dalë aroma deri në momentin e servirjes. Çaji i malit parandalon e lufton ftohjen, ben mire per dhimbje, per problemet e frymëmarjes, tretjen , asmën etj. Shoqërohet me biskota të llojeve të ndryshme, me kek, torta etj.


Kategoria:Pije Kategoria:Çaj

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.