FANDOM


Ky artikull ose seksion nuk ka mjaft ose nuk ka asnjë referencë dhe mund të mos jetë i saktë .(20 Shkurt 2009)
Jeni të lutur të ndihmoni këtë artikull duke shtuar referenca dhe duke korrigjuar informacionet.
ACADB-ja (The Association of Culture and Art Development in Balkans) është kompania e parë profesionale e filmit që njihet nga të gjitha institucionet ndërkombëtare prezente në Kosove si dëshmi e gjalle e prodhimit të serialit të pare në Kosovë të realizuar vetëm nga Kosovaret si në stafin krijues ashtu edhe atë teknik dhe ka krijuar një emër shumë impresiv para shumë Kompanive të filmit si në Ballkan ashtu edhe në Amerikë duke prezantuar për herë të parë Kosovën vizualisht para auditeriumit amerikan.


Shih edhe Edit

Lidhje të jashtme Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.