Fandom

Kosova Wiki

Aida Shtino

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

thumb|250px

Aida Shtino është gazetare shqiptare, ka lindur në Gjirokastër më 30 dhjetor 1970. Ka kryer studimet për Gjuhë - Letërsi në Universitetin e Tiranës. Në këtë kohë është drejtuese dhe organizatore e emisionit "Njerëz të humbur".

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki