FANDOM


AlbSoccer.Com është një amëzë informatikerrjetë në të cilën paraqiten lajme dhe risi nga futbolli shqiptar. Fletat e amëzës mbahen kryesisht në gjuhen shqipe dhe pjesërisht në gjuhën angleze me informacione aktuale për klubet shqiptare të të gjitha kategorive si edhe për kombëtaren dhe lojtarët shqiptarë në botë.


Lidhje të jashtmeEdit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.