Fandom

Kosova Wiki

Albanohellenica

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

thumb|250px|Albanohellenica, ballina Albanohellenica është revistë shkencore e studimeve filologjike, që botohet nga Lidhja Filologjike Shqiptaro-Greke. Vendi i botimit të revistës është Athina (Greqi). ISSN: 1108-846X

Ajo është një tribunë e përbashkët e studiuesve albanologë dhe helenistë dhe i shërben zhvillimit të mëtejshëm të studimeve shqiptaro-greke. Në të janë botuar studime dhe artikuj në gjuhët shqipe, greke, angleze, frënge dhe gjermane.

Deri tani kanë qarkulluar tre numra: 1/1999, 2/2000-2001 dhe 3/2008.Lidhje të jashtme Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki