Fandom

Kosova Wiki

Ali Bakiu

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Ali Bakiu (1911-1981) lindi në Tiranë. Në kohën e Zogut u mor me aktivite tregtare dhe gjatë kësaj kohe nuk u ndahej librave dhe pasionit të tij për fotografinë. Kishte korrespondencë me shumë firma e studio fotografike të botës duke mundësuar futjen e mjeteve moderne fotografike në Shqipëri. Për bindjet e tij politike burgoset 25 vjet. Vdiq në 10 maj 1981 në moshën 70 vjeçare.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki