FANDOM


Ambasada e AustrisëKosovë është hapur më 20 mars 2008.

Para hapjes së ambasadës së Austrisë në Kosovë për mardhënjet në mes të Kosovës dhe Austrisë ishte përgjegjëse Zyra e Austrisë në Kosovë e cila ishte nën drejtimin e Gernot Pfandlerit.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.