FANDOM


Ambasada e ShqipërisëBritanin e Madhe është hapur që nga vendosja e marrdhënjeve diploatike e Shqipërisë me Britaninë e Madhe dhe Irlandën Veriore dhe që nga ajo kohe ka punuar pa ndërprerje përpos gjatë okupimit të Shqiprisë gjatë luftës së dytë botërore.

Ambasador i Shqipërisë në Britanin e Madhe në vitin 2008 ishte Zef Mazi

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.