FANDOM


American School of Kosova (ASK) është një shkollë e mesme private në Kosovë.

Shkolla Amerikane e Kosovës ka dy godina brenda Prishtinës. Si shkollë e pavarur, ASK tejkalon procesin rigoroz të akreditimit me Asociimin e Shkollave Veriperendimore, Kolegjeve dhe Univerziteteve, gjë që kërkon që shkolla të punojë me standardet më të larta. NASCU akrediton disa nga shkollat dhe kolegjet më prestigjioze ndërkombëtare si dhe të Amerikës Veriore. ASK-ja është në process të akreditimit të plotë nga NASCU.


Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.