Fandom

Kosova Wiki

Amfilohije Rradoviqi

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Amfilohije Rradoviq është mitropolitin i kishës Serbe.

Amfilohije është bërë i njohur për pretendimet e tij për të trashëguar postin e patrikut t kishës serbe. Si kundërshtar kryesor i tij merret peshkopi i Rashkës dhe Prizrenit moderati Arteije për të cilin trashëgëmia është e ëmbël sa që të përdorë edhe nacionalizmin.


Kategoria:Serbë

ca:Amfilohije Radović de:Amfilohije Radović en:Amfilohije Radović ru:Амфилохий (Радович) sr:Амфилохије Радовић

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki