Fandom

Kosova Wiki

Arrestimi

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Arrestimi është term juridikë që përdore për të emërtuar veprimin e heqjes së lirisë së personave të akuzuar për vepra penale apo krim.

Për dallim nga burgimi, me arrestim nënkuptohet kapja e personit dhe mbajtja e tij për një kohë deri sa hetime të tregojnë pafajin apo fajin e personit të kapur. Zakonisht arrestimin pra kapjen e bëjnë zyrtarët shtetrorë që zakonisht është një pjestarë i shërbimit Policor.bg:Задържане под стража

de:Festnahme en:Arrest eo:Aresto es:Arresto fi:Pidättäminen fr:Arrestation gl:Arresto he:מעצר hr:Uhićenje hu:Előzetes letartóztatás it:Arresto ja:逮捕 nl:Arrestatie no:Anholdelse pl:Areszt pt:Arresto ru:Арест (мера пресечения) simple:Arrest sr:Притвор sv:Arrestering uk:Арешт yi:ארעסט zh:逮捕

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki