FANDOM


Baba Ali është themelues i kompanisë filmike Ummah Films si dhe realizues i shout të njohur në internet Ask Baba Ali si dhe për zhvillimin e lojës së njohur me karta Mecca to Medina.


Lidhje të jashtme Edit

en:Baba Ali

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.