FANDOM


thumb|350px|Bac, u Kry! Bac, u Kry! është një logo e krijuar nga Krenar Gashi, Besnik Nuli dhe Muhamet Jashanica posaçërisht për pavarësinë e Kosovës. Logoja nga krijuesit është liruar për përdorim por pa ndërhyrje në të, duke lënë si logo shpirtërore e cila nuk është e lejuar për biznes të asnjë lloji.


Edit

Logoja i drejtohet Adem Jasharit, komandantit legjendar të UÇK-së i cili u vra së bashku me gjithë familjen e tijë në një konfrontim me forcat serbe. Edhe fjala "bac" i drejtohet Adem Jasharit, njeriut që dha jetën për pavaresinë e Kosovës.

Lidhje të jashtme Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.