Fandom

Kosova Wiki

Bajo Topulli

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Bajo Topulli ishte vëllai më i madh i Çerçiz Topullit. Ai ndikoi në formimin dhe idetë e veprimtarit Çerçiz Topulli deri në fund. Bajo Topulli formoi më 1905 "Komitetin për çlirimin e Shqipërisë" duke udhëhequr ushtrinë e parë të armatosur të asaj kohe në Korçë.Kategoria:atdhetarë

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki