Fandom

Kosova Wiki

Bashkëpunëtorët e lartë të Institutit Albanologjik - Prishtinë

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Bashkëpunëtorët e lartëInstitutit Albanologjik të Prishtinës është titull-statut që i jepet punonjës shkencorë e që zakonisht janë puntorë apo bashkëpunëtorë të vjetër dhe i takojnë brezit të mesem në këtë institucion.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki