Fandom

Kosova Wiki

Birra Stela

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

[[Figura:Birrastela.gif|thumb|120px|right|Shënja dalluese e birrës Stela.]]

Birra Stela është një produkt ushqimor, saktësisht një birrë, e prodhuar nga Stefani &CO. Fillimisht u shitën vetëm në shishe plastike 1.5 litërshe dhe në voza, më pas edhe në kanaçe llamarine.it:Birra Stela

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki