Fandom

Kosova Wiki

Botuesi

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Botues janë persona privatë ose institucionet publike me tё drejtë botimi të cilët zgjedhin veprat e krijuara prej autorëve ose porosisin hartimin e tyre, porosisin përkthime veprash, apo kryejnë shërbime të tjera të nevojshme, për t’i shndërruar ato në libër, realizojnë tërë procesin e krijimit, botimit e shpërndarjes së librit.[1]


Burimi i të dhënaveEdit

  1. LIGJI PËR VEPRIMTARINË BOTUESE DHE LIBRIN Në amëzën assembly-kosova.org

ar:نشر de:Edition en:Publishing eo:Eldonejo es:Publicación fr:Édition (document) hi:प्रकाशन it:Editoria he:הוצאה לאור hr:Izdanje mk:Издаваштво ja:出版 nl:Uitgeverij pt:Editoração ru:Издательское дело scn:Pubbricazzioni ta:பதிப்பகம் tr:Yayınevi uk:Видавнича справа yi:דרוקעריי zh:出版

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki