Fandom

Kosova Wiki

Bujar Bedalli

22,420pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Bujar Bedalli ka studiuar në Pekin për përpunim druri dhe pasi ka punuar 11 vjet në Kombinatin e Shkodrës, në 1976 bëhet zv. ministër i Industri Minierave dhe më pas Kryetar Komiteti në Shkodër, si edhe Drejtor i Përgjithshëm i Pyjeve dhe Kullotave. Aktualisht është kryetar i Shoqatës joqeveritare të Miqësisë Shqipëri-Kinë.


Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.