Fandom

Kosova Wiki

CIOFF-it

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
CIOFF është organizatë ndërkombetare e organizimit të Festivaleve Folklorike në të cilën ështe antaresuar edhe Shqipëria. Seksioni shqiptar i CIOFF-it është me qendër në qytetin e Përmetit.


Shiko dhe këtëEdit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki