FANDOM


thumb| Carla del Ponte (lexo: Karla del Ponte) lindi më 8 shkurt 1947 në Bignasco, Tessin, Zvicër. Është një juriste zvicerane dhe kryeprokurorja e OKB-së për krimet e luftës.

Karla del Ponte u emërua prokurore për Gjykatën Ndërkombëtare Penale për ish-Jugosllavinë (ICTY) dhe Gjykatën Ndërkombëtare Penale për Ruandën (ICTR) në gusht 1999, duke zëvendësuar Luize Arbur.ar:كارلا ديل بونتي

bg:Карла дел Понте bs:Carla del Ponte cs:Carla del Ponte da:Carla Del Ponte de:Carla Del Ponte en:Carla Del Ponte es:Carla Del Ponte fi:Carla Del Ponte fr:Carla Del Ponte hr:Carla del Ponte it:Carla Del Ponte ja:カルラ・デル・ポンテ la:Carola Del Ponte nl:Carla Del Ponte no:Carla del Ponte pl:Carla Del Ponte ru:Дель Понте, Карла scn:Carla Del Ponte sh:Carla Del Ponte sl:Carla Del Ponte sr:Карла дел Понте sv:Carla Del Ponte

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.