Fandom

Kosova Wiki

Dardan Shkreli

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share


Dardan Shkreli (i lindur më 15 dhjetor 1969) është këngëtar shqiptar nga Kosova, i biri i shkrimtarit kosovar Ymer Shkreli.[1]

Veprimtaria muzikore Edit

Është i njohur për tekstin, kompozimin dhe interpretimin e këngëve:

si dhe tekstin dhe kompozimin e këngëve:

Jeta Edit

Në vitin 1991, Dardani ka emigruar nga Kosova dhe tani jeton në LucernZvicrës.[1]

Shih edhe Edit

Referencat Edit

 1. 1.0 1.1 Dardan Shkreli. "Ueb-faqja personale e Dardan Shkelit". http://dardan.shkreli.net. Retrieved 2008. 
 2. Video-spoti i këngës "Edona" nga Dardan Shkreli, në "YouTube"
 3. Video-spoti i këngës "Nostalgjia" nga Dardan Shkreli, në "YouTube"
 4. Kënga "Vjeshtë në gotë" nga Dardan Shkreli në formatin "mp3" (dardan.shkreli.net)
 5. Video-spoti i këngës "Pa lidhje" nga Dardan Shkreli, në "YouTube"
 6. Video-spoti i këngës "Elegjia" nga Dardan Shkreli, në "YouTube"
 7. Video-spoti i këngës "Plaç sonte" nga Dardan Shkreli, në "YouTube"
 8. Video-spoti i këngës "Unë këndoj ye ye" nga Dardan Shkreli, në "YouTube"
 9. Video-spoti i këngës "I vetmuar" nga Dardan Shkreli, në "YouTube"
 10. Video-spoti i këngës "Pa brenga" nga Dardan Shkreli, në "YouTube"
 11. Video-spoti i këngës "Stuhia" nga "Trio Rona", në "YouTube" ("Akordet e Kosovës 1987")
 12. Video-spoti i këngës "Kënga e mesnatës" nga "Grupi", në "YouTube"
 13. Video-spoti i këngës "Puthjet e vonuara" nga Donika Gashi, në "YouTube"
 14. Video-spoti i këngës "Liqeni i mjellmave" nga "Pesha e fatit", në "YouTube"
 15. Video-spoti i këngës "Ujëvaret e djallit" nga "Pesha e fatit", në "YouTube"
 16. Kënga "Crazy Huanita" nga "Pesha e fatit" në formatin "mp3" (dardan.shkreli.net)
 17. Kënga "Sonte flas për dashurinë" nga Donika Gashi në formatin "mp3" (dardan.shkreli.net)

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki