Fandom

Kosova Wiki

Deklaratë tatimore

22,420pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Deklaratë tatimore nënkupton: një deklaratë të tatimit mbi të ardhurat personale; një deklaratë e tatimit mbi fitimin; një deklaratë e tatimit të parashikuar: një deklaratë e TVSh-së; një deklaratë e tatimit mbi shërbimet hoteliere dhe ato në ushqime e pije; apo një deklaratë e kontributeve të pensioneve. [1]


Burimi i të dhënaveEdit

  1. LIGJI PËR ADMINISTRATËN TATIMORE DHE PROCEDURAT Në amëzën assembly-kosova.org

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.