Fandom

Kosova Wiki

Ditari sportiv

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Ditari sportiv është një radio emision informativ sportiv e që transmetohet çdo të dielë nga ora 20:00 në valët e radio kosovës. Emisioni zgjatë 1 orë e 10 minuta dhe për autorë ka Edmond Thaçin.

Ditari sportiv është një emision përmbledhës i ngjarjeve sportive të ditës.

Emisioni nuk mbanë ndonjë arkiv apo faqe në rrejtë dhe prezentohet së bashku me emisionet tjera sportive të radio kosovës në faqen e RTK-së. Mënyra e vetëme e kontaktimit është telefonata gajtë transmetimit ose adresa elektronike e centralizuar e radiokosvës.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki