Fandom

Kosova Wiki

Doris Pak

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Doris Pack (lexo: Doris Pak) lindi më 18 mars të vitit 1942Schiffweiler, Saar është politikane gjermane, pjestare e partisë CDU dhe anëtare e Parlamentit Evropian.

Pack është anëtare e këshillit të Fraksionit Evropian të partive popullore (Kristdemokratëve) dhe demokratëve Evropian, anëtare e Parlamentit Evropian dhe kordinatore e këshillit për kulturë, arsim, rinin, mediumet dhe sport (nga 1994-ta). Kryesuese e delegacionit për marrdhënje me Shqipërinë, Bosnjën, Serbinë, malin e zi dhe Kosovën. Doris Pak është po ashtu edhe anëtar e "Steering Committee", një komision parlamentarë për Iniciativen "T´i japim Evropës shpirt"

Ndër shqiptarët është e njohur për politiken e saj kritikuese dhe qortuese deri fyese ndaj ineteresave shqiptare. Gjithashtu është e njohur edhe me deklaratën e sajë mbi Besnik Mustafajin :

“Kjo është një çmenduri”, është “çmenduri”, “Është turp që një ministër i Jashtëm shpreh një ide të tillë”, tha e nervozuar Pack, lidhur me deklaratën e Besnik Mustafajt
(Tiranë, 19 mars 2006)


Shiko dhe këtëEdit

20px Wiki Libri: Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani


Lidhje të jashtmeEdit

de:Doris Pack en:Doris Pack pl:Doris Pack ro:Doris Pack

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki