Fandom

Kosova Wiki

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Transportit Rrugor

22,418pages on
this wiki
Add New Page
Add New Page Talk0
Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Transportit Rrugor (shk. DPSHTRR) është institucioni që kryen shërbimin ndaj subjekteve shtetërore dhe private në veprimtarinë e transportit rrugor.


lidhje të jashtmeEdit

Also on Fandom

Random Wiki