FANDOM


Template:Infobox KS fshat Dumoshi eshte nje fshat ne rrafshin e Llapit dhe ka nje aeroport sportiv/ushtarak i cili ne kohen e Jugosllavise perdorej per trajnimin e parashuteve dhe nga sportiste per aktivitete flutarake. Sot ky aeroport nuk eshte aktiv edhe pse shume donator kane shpreh interesin per te bere nje aeroport te vogel komercial. Ky fshat kufizohet me Sfeçlën, Shajkofcin.

Shiko dhe keteEdit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.