Fandom

Kosova Wiki

E bukura e botës së fëmijëve

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

E bukura e botës së fëmijëve apo Little miss world është një manifestim, garë në të cilin marrin pjesë bukuroshet e vogla dhe të talentuara nga gjitha vendet e botës.

Si kritere për fitimin e kurorës E bukura e botës së fëmijëve përpos bukurisë e sjelljeve të zonjave të vogla merren edhe talenti dhe aftësi nga fusha tjera që e bëjnë një bukuroshe të jetë një zonjë e vërtet.

Manifestimi mbahet për çdo vit dhe në vitin 2006 për herë të parë fitues e kurorës ka qenë shqiptarja 11 vjeçare Goldi Halili.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki