FANDOM


E mërkura sportive është një radio emision informativ sportiv e që transmetohet çdo të mërkurë nga ora 22:10 në valët e radio kosovës. Emisioni zgjatë 50 minuta dhe për autorë ka Milaim Krasniqin.

E mërkura sportive trajton tema aktuale të sportit, informacione nga më të ndryshme, por edhe mysafirë në studio.

Emisioni nuk mbanë ndonjë arkiv apo faqe në rrejtë dhe prezentohet së bashku me emisionet tjera sportive të radio kosovës në faqen e RTK-së. Mënyra e vetëme e kontaktimit është telefonata gajtë transmetimit ose adresa elektronike e centralizuar e radio kosvës.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.