Fandom

Kosova Wiki

Emisioni i mbrëmjes

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Emisioni i mbrëmjes apo saktësisht Emisioni televiziv i mbrëmjes është emision i përgatitur për transmetim në orët e vona të natës.

Emisioni i mbrëmjes mund të jetë javorë dhe fund javorë. Emisioni i mbrëmjes javorë zakonisht transmetohen gjatë ditëve të punës me përjashtim të së premtes mbrëma dhe kanë për qëllim të krijojnë një ambient qetësie e argëtimi dhe informuese për shikuesit e tyre dhe për këtë qëllim trajtojnë tema të lehta.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki