FANDOM


Enver Hysa është bashkëpunëtor i shkencave që ka ndihmuar për termat e gramatikës e të fonetikësFjalorin e gjuhës shqipe të botuar në Tiranë1980.

Hysa së bashku me Gjovalin Shkurtajn janë autorë të tekstit mësimor dedikuar studentëve dhe shqiptarëve jashtë atedheut, Gjuha Shqipe për të huajt dhe shqiptarët jashtë atdheut.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.