Fandom

Kosova Wiki

Falun Dafa

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Falun Gong (gjithashtu e njohur si Falun Dafa) është një formë e lashtë qigongu, një praktikë e përmirësimit të trupit dhe mendjes nëpërmjet ushtrimeve speciale dhe meditimit. Si tai chi, qigong është pjesë e rëndësishme e jetës së shumë njerëzve që banojnë në Azi; pothuajse çdo park kinez mbushet plot me njerëz në agim që praktikojnë këto arte.[1]


Burimi i të dhënaveEdit

  1. Falun Dafa (shqip)

Lidhje të jashtmeEdit

br:Falun Gong cs:Falun Gong da:Falun Gong de:Falun Gong en:Falun Gong eo:Falun Gong es:Falun Gong fa:فالون‌گانگ fi:Falun Gong fr:Falun Gong gl:Falun Gong he:פאלון גונג hr:Falun gong hu:Falun Gong id:Falun Gong is:Falun Gong it:Falun Dafa ja:法輪功 ko:파룬궁 lt:Falun Gong lv:Faluņgun ms:Falun Gong nl:Falun Gong no:Falun Gong pl:Falun Gong pt:Falun Gong ru:Фалуньгун simple:Falun Gong sr:Фалун Гонг sv:Falungong uk:Фалунь Дафа vi:Pháp Luân Công zh:法轮功 zh-min-nan:Hoat-lûn-kong

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki