Fandom

Kosova Wiki

Famë dhe hite

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Famë dhe Hite emision i Radio Tiranës i cili prezanton jetën artistike dhe personale të këngëtarëve më të njohur, të huaj dhe shqiptarë. Hitet janë pjesë e emisionit për 60 minuta, gjithashtu mund të mësoni gjithcka nga grupet kult dhe legjendat e muzikës botërore. Ata të cilët kanë arritur të bëjnë për vete miliona e miliarda fansa vijnë të pasqyruar bukur në "Famë dhe hite" ku padyshim sukseset janë të pranishme.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki