FANDOM


Festivali i 2-të i Këngës në RTSH u zhvillua në Dhjetor të vitit 1963 në Tiranë.

Kënga fituese “Djaloshi dhe shiu”, kënduar nga Vaçe Zela, kompozitor Agim Krajka dhe poet Haxhi Rama.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.