FANDOM


Festivali i 25-të i Këngës në RTSH u zhvillua në Tiranë në fundin e dhjetorit të vitit 1986.


Kënga fituese “Dy gëzime në një ditë”, kënduar nga Nertila Koka dhe Gëzim Çela.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.