Fandom

Kosova Wiki

Festivali i 26-të i Këngës në RTSH

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Festivali i 26-të i Këngës në RTSH u zhvillua në Tiranë në fundin e dhjetorit të vitit 1987.


Kënga fituese “Nuk e harroj”, kënduar nga Irma dhe Eranda Libohova.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki