FANDOM


Festivali i 37-të i Këngës në RTSH u zhvillua në Tiranë në fundin e dhjetorit të vitit 1998.


Kënga fituese “Mirësia dhe e vërteta”, kënduar nga Arbërie Hadërgjonaj.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.