Fandom

Kosova Wiki

Festivali i 4-të i Këngës në RTSH

22,420pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Festivali i 4-të i Këngës në RTSH u zhvillua në Dhjetor të vitit 1965 në Tiranë.

Kënga fituese “Të dua o det”, kënduar nga Vaçe Zela dhe Tonin Tërshana.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.