FANDOM


Festivali i 46-të i Këngës në RTSH u zhvillua në datat 14, 15 dhe 16 dhjetor 2007 në Pallatin e Kongreseve në Tiranë.


Kënga fituese "Zemrën e lamë peng", kënduar nga Olta Boka, Kompozitor Adrian Hila.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.