FANDOM


Fjalimi javor i kryeministrit të Kosovës është radio transmetim politik që emitohet në valet e radio kosovës.

Fjalimi javor i kryeministrit transmetohet çdo të hënë fjalimi javor i kryeministrit të Kosovës drejtuar opinionit kosovar. Kjo është bërë në marrëveshje me Zyrën e Kryeministrit dhe çdo të hënë tekniku i Radio Kosovës incizon në zyrën e kryeministrit fjalimin e tij javor, i cili transmetohet në orën 12:00.

Pjesa më e madhe e mediave kosovare transmeton këtë fjalim duke u thirrur në Radio Kosovën, prandaj ka peshë të veçantë.

Nuk ka ndonjë ariv të emisionit në internet.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.