FANDOM


Fjodor Shaljapin ishte këngëtar rus, njëri nga basët më të shquar të botës, i cili shkëlqeu në skenën e vendit të tij dhe në skenat më të mira botërore me rolet e protagonistëve në operat e njohura: "Ivan Suzanin", "Boris Godunov", " Faust", "Berberi i Seviljes", "Karmen", "Don Kishoti", etj. Vdiq më 12 prill të vitit 1938.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.