Fandom

Kosova Wiki

Frankfurter Allgemeine Zeitung

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

300px|right|Titulli i gazetës Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) (lexo:Frankfurta Allgemajne Cajtung) është gazetë ditore regjionale në Gjermani.

Për nga politika është liberale-konzervative ndërsa nga struktura legjislative e kësaj gazete llogaritet si shoqëri aksionarësh. FAZ i takon shoqërisë së shtëpive botuese të pavarura në Gjermani dhe është gazetë e pavarur nga partitë politike apo organizata tjera.

Tirazhi i gazetave të shitura në çerekun e parë të 2006-ës, llogaritet të jetë diku 363,465 copë brenda intervalit javorë (nga e hëna deri të shtunën).ar:صحيفة فرانكفورتر العامة

br:Frankfurter Allgemeine Zeitung bs:Frankfurter Allgemeine Zeitung ca:Frankfurter Allgemeine Zeitung da:Frankfurter Allgemeine Zeitung de:Frankfurter Allgemeine Zeitung el:Frankfurter Allgemeine Zeitung en:Frankfurter Allgemeine Zeitung eo:Frankfurter Allgemeine Zeitung es:Frankfurter Allgemeine Zeitung eu:Frankfurter Allgemeine Zeitung fa:فرانکفورتر آلگماینه تسایتونگ fi:Frankfurter Allgemeine Zeitung fr:Frankfurter Allgemeine Zeitung hu:Frankfurter Allgemeine Zeitung it:Frankfurter Allgemeine Zeitung ja:フランクフルター・アルゲマイネ・ツァイトゥング ko:프랑크푸르터 알게마이네 차이퉁 ku:Frankfurter Allgemeine Zeitung la:Frankfurter Allgemeine Zeitung nl:Frankfurter Allgemeine Zeitung no:Frankfurter Allgemeine Zeitung pl:Frankfurter Allgemeine Zeitung pms:Frankfurter Allgemeine Zeitung pt:Frankfurter Allgemeine Zeitung ru:Frankfurter Allgemeine Zeitung sh:Frankfurter Allgemeine Zeitung simple:Frankfurter Allgemeine Zeitung sv:Frankfurter Allgemeine Zeitung zh:法兰克福汇报

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki