Fandom

Kosova Wiki

Gazmend Avdi Arifi

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Gazmend Avdi Arifi nga fshati TanushëShkup, Maqedoni ushtarak shqiptar, dëshmor i luftës në Maqedoni.

Gazmend Arifi ju kishte bashkuar forcave shqiptare që luftonin edhe më tutje pas çlirimit të Kosovës për lirin e shqiptarëve në territoret e administruara nga Maqedonia, gjatë viteve 2000.

Gazmend arifi i lindure ne tanush te maqedonis si i ri ishte kryelart dhe me ide perparimtare ku i kishte degjuar prinrit per urrejtjen ndaj sllaveve,. dhe ishte mir i informur

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki