Fandom

Kosova Wiki

Gjergj Kastrioti-Skënderbeu (operë)

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Kompozitor Prenk Jakova. Opera "Gjergj Kastrioti - Skënderbeu" u shfaq për herë të parë në Tiranë dhe u prit shumë mirë nga dashamirësit e artit.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki