Fandom

Kosova Wiki

Gjuha palauane

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Gjuha palauane
Flitet në: Palau
Guam
Vendi:
Numri i Folësve: 15 000
Renditja:
Familja Austronezian
Grupi: Paluan
Statusi Zyrtar
Gjuhë zyrtare e: Palau
Rregullohet nga: nuk ka
Kodet e gjuhës
ISO 639-1asnjë
ISO 639-2(B)pau
SIL pau


Gjuha palauane është gjuha që flitet nga Palau dhe Guam. Atë e flasin rreth 15 000 folës.bg:Палауански език

ca:Palauès de:Palauische Sprache el:Παλάου (γλώσσα) en:Palauan language es:Idioma palauano fi:Palaun kieli fr:Paluan hr:Palauski jezik hu:Palaui nyelv it:Lingua palauana ja:パラオ語 ko:팔라우어 kw:Palauek lt:Palauiečių kalba lv:Palauiešu valoda ms:Bahasa Palau nl:Palauaans pl:Język palau pt:Língua palauense ru:Палауский язык sh:Palauski jezik sv:Palauiska

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki