Fandom

Kosova Wiki

Gjuha tsvana

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
{{{emëri}}}
Flitet në: {{{shtet}}}
Vendi: {{{vendi}}}
Numri i Folësve: {{{folësve}}}
Renditja: {{{renditja}}}
Gjenetika

Klasifikimi:

{{{gjuha familjare}}}

  {{{emëri}}}

Statusi Zyrtar
Gjuhë zyrtare e: {{{shtet}}}
Rregullohet nga: {{{institucion shtetëror ose komunal}}}
Kodet e gjuhës
ISO 639-1{{{iso1}}}
ISO 639-2(B){{{iso2}}}
SIL {{{sil}}}

Gjuhë që flitet në jugun e Afrikës.

Shiko dhe këtë Edit


Tsvana

af:Tswana ast:Tsuana bg:Тсвана br:Tswaneg ca:Tswana de:Setswana en:Tswana language eo:Cvana lingvo es:Setsuana et:Tsvana keel fi:Tswanan kieli fr:Tswana id:Bahasa Tswana it:Lingua tswana ja:ツワナ語 ko:츠와나어 lt:Tsvanų kalba ms:Bahasa Setswana nah:Tzhuanatlahtōlli nl:Tswana (taal) no:Tswana nov:Tswanum pl:Język tswana pt:Língua tsuana qu:Tswana simi ru:Тсвана (язык) sv:Setswana tn:Setswana tr:Tswana dili vi:Tiếng Tswana yo:Èdè Tswana

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki