Fandom

Kosova Wiki

Gjuha venda

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
{{{emëri}}}
Flitet në: {{{shtet}}}
Vendi: {{{vendi}}}
Numri i Folësve: {{{folësve}}}
Renditja: {{{renditja}}}
Gjenetika

Klasifikimi:

{{{gjuha familjare}}}

  {{{emëri}}}

Statusi Zyrtar
Gjuhë zyrtare e: {{{shtet}}}
Rregullohet nga: {{{institucion shtetëror ose komunal}}}
Kodet e gjuhës
ISO 639-1{{{iso1}}}
ISO 639-2(B){{{iso2}}}
SIL {{{sil}}}

Gjuhë që flitet në jugun e Afrikës.

Shiko dhe këtëEdit

af:Venda (taal)

be-x-old:Вэндзкая мова bg:Венда br:Vendeg de:Tshivenda en:Venda language es:Idioma venda fi:Vendan kieli fr:Venda (langue) it:Lingua venda ja:ヴェンダ語 nah:Vendatlahtōlli nl:Venda (taal) no:Tshivenda nov:Vendum pl:Język venda pt:Língua venda ru:Венда (язык) sr:Венда (језик) ve:TshiVenḓa

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki