FANDOM


Hapur për të rinj është radio emision për të rinjë dhe adoloshentë i transmetuar në valët e radio kosovës. Emisioni transmetohet çdo të shtunë në orën 11:10 dhe zgjatë 50 minuta.

Hapur për të rinj është emision për të rinj dhe adoleshentë dedikuar jetës dhe veprimtarisë së të rinjve në Kosovë; jetës së tyre në shkollë dhe jashtë saj, reformave arsimore, me debate nga ekspertë dhe studentë dhe me ballafaqime të drejtpërdrejta lidhur me problematikën rinore, sidomos të moshës adoleshente.

Emisioni ka vetëm një nën-fletë prezentimi në faqen e RTK-së dhe nuk mbanë ndonjë arkiv në rrejtë. Mënyra e vetëme e kontaktimit është telefonata gjatë transmetimit ose adresa elektronike e centralizuar e radio kosvës.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.