Fandom

Kosova Wiki

Hosteni (revistë)

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share
Eshte nje reviste shqiptare e humorit dhe e satires. Revista ka qenë si organë gjatë kohës së komunizmit në Shqipëri. Krye redaktori jetegjate i revistes ka qene Niko Nikolla.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki