Fandom

Kosova Wiki

Hoxhë Vokrri

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Hoxhë Vokrri</br> ( ? - ? )

Hoxhë Vokrri vije nga Shqipëria ishte një klerik shqiptar i cili luftonte për Çështjën Kombëtare. Angazhimi i tij ishte shumë i madh dhe nuk hezitoi edhe ta kap pushkën për atdhe.

Sot (2005) ai nderohet me emërtimin e një rruge në Tiranë: Rruga Hoxhë Vokrri e cila është një ndër rrugët me të frekuentuara në Tiranë dhe ku gjinden shumë lokale biznesi.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki