Fandom

Kosova Wiki

Jeanne Louise Calment

22,419pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Njeriu më i moqem në botë në historin e shkruar të njerzimit ka qenë zonja Zhane Luisa Kalmenti (Jeanne Louise Calment) e lindur më 21 shkurt 1875 në Francë e cila vdiq më 4 gusht 1997.

Ajo në jeten e saj ëshë regjistruar në librin e rekordeve për disa dukuri sikur që është këngëtarja më e vjetër apo aktorja më e vjetër. Në moshën 114 vjeqare ajo luajti rolin që prezentonte vetëveten në filmin "Vincenti dhe Unë" (Vincent and Me) në vitin 1990.


Burim i të dhënaveEdit

cy:Jeanne-Louise Calment de:Jeanne Calment el:Ζαν Καλμάν en:Jeanne Calment es:Jeanne Calment et:Jeanne Calment fi:Jeanne Calment fr:Jeanne Calment he:ז'אן לואיז קלמנט io:Jeanne Calment is:Jeanne Calment it:Jeanne Calment ja:ジャンヌ・カルマン ko:잔 칼망 la:Ioanna Calment lb:Jeanne Calment nah:Jeanne Calment nl:Jeanne-Louise Calment no:Jeanne Louise Calment pl:Jeanne Calment pt:Jeanne Calment ru:Кальман, Жанна simple:Jeanne Calment sl:Jeanne Calment sv:Jeanne Calment th:จีนเน คาลเมนท์ uk:Кальман Жанна Луїза zh:雅娜·卡爾芒

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki